LEzingen van Juri Hoedemakers

Het aantal burn-outs is sinds het begin van de crisis toegenomen.

Sterker nog, er hangt een mogelijke verviervoudiging van burn-outs boven de markt. Dat is niet alleen vervelend voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Heeft u enig idee wat een burn-out kost voor een bedrijf?

Volgens experts van ArboNed wordt dit bedrag geschat op gemiddeld 60.000 euro per burn-out. Dat is afschuwelijk veel geld, zeker als je bedenkt dat één op de 6 werknemers op dit moment burn-out klachten heeft. Maar er is ook goed nieuws, want de aanleidingen voor een burn-out kunnen eenvoudig voorkomen worden. De oplossing ligt in reflectie.

lezingen van Juri Hoedemakers

Informatieve presentatie/ lezing over REFLECTIE

In deze lezing neemt Juri u mee in de wereld van reflectie. Wat is reflectie eigenlijk? Welke reflectieve modellen zijn er? Wie vergroot ons reflectief vermogen? En op welke manier gebeurt dat? Hoe gebeurde dat vroeger door de hofnar? Wat zijn hulpmiddelen bij reflectie? Wat is Reflectiemodel Hoedemakers?

lezingen

Zin in een zakelijke opkikker en positieve boost voor uw bedrijf? Maak dan kennis met Juri Hoedemakers. Scriptiewinnaar en expert op het gebied van reflectie. Wat reflectie is zo hard nodig. Juist nu!

lezingen van Juri Hoedemakers

Reflectie experience

Dit is een interactieve experience met een combinatie van wetenschappelijke inzichten, (management) spelletjes, verhelderende vragen, reflectieve filmfragmenten en een quiz. Iedere deelnemer ontvang een certificaat van MVR (Maatschappelijk Verantwoord Reflecteren)

lezingen

Juri laat mensen op een humoristische manier leren van hun eigen gedrag zodat ze het werkplezier van henzelf en hun collega’s kunnen verhogen. Hierdoor kunnen mensen beter samenwerken en leren ze net even iets anders naar situaties te kijken.

lezingen vanJuri Hoedemakers

Reflectieve vrijdagmiddagborrel

Lekkere drukke week gehad? Met deze humoristische vrijdagmiddagborrel reflecteert u heerlijk op de afgelopen week. Hoogte en dieptepunten worden onder de loep genomen en vervolgens heerlijk een plaats gegeven. De ultieme manier om het weekeinde rustig te beginnen.

lezingen
  • Voor ieder momentum een actueel aanbod
  • Klein budget, grote impact
  • Sterke inhoud, maar toch laagdrempelig                                                  

lezingen van Juri Hoedemakers

Reflectieve maandafsluiting

(rondom het thema van de ExpertBlog)

Iedere maand schrijft Juri een Experblog voor DeOndernemer.nl (De Persgroep Media). Rondom het thema van deze expertblog kan hij ook een speciale maandafsluiting voor uw bedrijf maken. Op een leuke manier de maand afsluiten? Kies dan voor deze optie.

lezingen
  • Expertblogger op het gebied van REFLECTIE bij DeOndernemer
  • Gecertificeerd specialist in Management van Verandering
  • Bachelorsgraad in Entertainment en Mastersgraad in Bedrijfskunde

lezingen van Juri Hoedemakers

Reflectie tijdens Corona

Het aantal burn-outs is sinds het begin van de crisis toegenomen. Sterker nog, er hangt een mogelijke verviervoudiging van burn-outs boven de markt en dat is niet alleen vervelend voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Heb je enig idee wat een burn-out kost voor een bedrijf? Volgens experts van ArboNed wordt dit bedrag geschat op gemiddeld 60.000 euro per burn-out. Dat is afschuwelijk veel geld, zeker als je bedenkt dat een op de zes werknemers op dit moment burn-out klachten heeft. Maar er is ook goed nieuws, want de aanleidingen voor een burn-out kunnen eenvoudig voorkomen worden. De oplossing ligt in reflectie en de leidinggevende.

lezingen
  • Teamwerk is onmogelijk zonder vertrouwen
  • Leer hoe u zich kunt inleven in uw teamleden en samen kunt werken
  • Mindfulness kan iedereen helpen verbinding te maken en sterke banden op te bouwen

Juri Hoedemakers

Neem contact op met Juri Hoedemakers

Benieuwd naar wat Juri voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op en informeer naar de verschillende experiences die zowel fysiek als digitaal kunnen worden uitgevoerd.